Volg ons op Twitter: @buwanl

Nieuwsbrief najaar 2019
In deze nieuwsbrief lichten we weer enkele actuele onderwerpen voor u uit zoals ons 40-jarig bestaan, stikstofdepositie, een nieuw team en onze Gambiaanse judokampioenen.

Onderwerpen:


PAS op de plaats voor stikstofdepositie


De spelregels zijn aangescherpt. Gelukkig zijn wij bedreven in het doorrekenen en beoordelen van de effecten van stikstofdepositie. Niet alle Natura 2000 gebieden zijn gevoelig.

Lees meer...
Rustgebieden voor watervogels


Vijf jaar onderzoek in de Veluwerandmeren. Worden watervogels door waterrecreanten verstoord? Hoe ontwikkelt de rietoever en onderwater vegetatie na aanleg van de vooroever? 

Lees meer...
Sonar onthult de onderwaterwereld


Met sonar brengen we de wereld onder water gedetailleerd in kaart in 3D. We kunnen er steeds meer mee met zelf ontwikkelde technieken.

Lees meer...
Natuurinclusief ontwerp voor meer biodiversiteit


Ons team NIO met landschapsarchitecten en landschapsontwerpers kijkt, gesteund door onze ecologen, graag met u mee waar u biodiversiteit kunt verhogen.

Lees meer...
Bijvriendelijk beheer Westelijke IJsseldijk


Wij brengen het effect van bijvriendelijk beheer en de betekenis van de Westelijke IJsseldijk voor insecten en vegetatie in beeld.

Lees meer...
We hebben een nieuw team


Even voorstellen: Team Mariene Ecologie, om vragen over natuurherstel op zee en de ecologie van kustwatersystemen nog beter te kunnen beantwoorden.

Lees meer...
Afrikaanse BuWa judo champs


Voor het eerst klonk tijdens een internationale judowedstrijd het Gambiaanse volkslied. Wij zijn trotse sponsor van twee junior judokampioenen uit Gambia.

Lees meer...

Zoekt u een specifiek onderwerp? Vul een trefwoord in en gebruik de zoekmachine rechtsboven op onze website.

Indien u geen prijs stelt op onze mailing kunt u zich hier afmelden.